Savonlinnan Tuomiokirkko

Tuomiokirkon messu

Pyhäpäivän aihe on armahtakaa!

Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta. Paintola, Lind.

ti 25.9.2018 klo 9.00 - ma 1.10.2018 klo 16.00

Savonlinnan seurakuntakeskus, Savonlinnan Tuomiokirkko , Helluntaiseurakunta (Tottinkatu 4)

Ilmoittautuminen L10T-tapahtumaviikonloppuun

L10T auttaa kristittyä elämään uskoa todeksi arjessa ja itselle sopivalla tavalla. L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Savonlinnassa järjestetään 5.-7.10. L10T-tapahtumaviikonloppu, jonka aikana tutustutaan ja perehdytään L10T-ajatteluun Kansan Raamattuseuran Mikko Matikaisen johdolla ja vietään yhdessä aikaa Taivaan Isän hyvässä hoidossa. Tutustu ohjelmaan nyt ilmoittaudu mukaan. Tapahtuma on maksuton ja ilmoittautumiset tarvitsemme tarjoiluvarausten takia.

Nuottakodin kerhohuone, Ruunavuorentie 2

Pihlajaniemen lähetyspiiri