Perheretki Tykkimäelle 19.5.2018

Tykkimäen huvipuisto Kouvolassa

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koko päivän perheretki Tykkimäen huvipuistoon. Ohjelmassa huvipuistojumis, Yhden Joukon yhtye - Jouko Mäki-Lohiluoma ja huvitusta huvipuistolaitteissa.

Mainos

Retken hintoja (oman srk:n jäsen): yli 120 cm 40 €, 90–120 cm 35€, alle 90 cm maksutta. Hinta sisältää matkat, rannekkeen ja ohjelman. Aikuinen (ilman ranneketta) 2 lapsen kanssa maksutta, 1 lapsen kanssa 15 €. Ilmoittaudu pe 20.4. mennessä.

Retkipäivän aikataulu tarkentuu lähempänä retkeä.

Tapahtuman järjestää Nuoren kirkon Kaakkois-Suomen piiri ry, Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri ry, Nuori kirkko ry, Kuopion ja Mikkelin hiippakunnat sekä Kouvolan seurakuntayhtymä.

Nuorisotyönohjaaja, Kerimäen ja Enonkosken kappeliseurakunta
Kerimäen kappeliseurakunta Enonkosken kappeliseurakunta