Ylistä Herraa, minun sieluni -kuorokonsertti

Savonlinnan Tuomiokirkko

Lappeenrannan seurakunnan kamarikuoron konsertti 6.5. 2019 on osa kuoron 50-vuotisjuhlavuotta. Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 e lähetystyölle.

Konsertti on laaja kattaus hengelliseen kuoromusiikkiin. Konsertissa kuullaan useita tyylisuuntia edustavaa musiikkia eri aikakausilta ja kansallisuuksista. Lappeenrantalaista väriä luovat Martti Asikaisen ja Minna Malisen tuotannot. Asikainen on eläkkeellä oleva seurakunnan nuoriso-ohjaaja ja kuoron pitkäaikainen laulaja. Malinen on musiikin maisteri ja Savonlinnan seurakunnan kanttori. Hän on Lappeenrannan seurakunnan kamarikuoron johtajan tytär.
Ohjelmisto sisältää mm. Bachin kantaatin "Sua syvyydestä avuksi", Martti Asikaisen säveltämän psalmin 103 ja Minna Malisen kuorolle tilaustyönä säveltämän psalmin 108. Lähetysteemaan liittyen konsertissa kuullaan musiikkia eri maista ja konsertin vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 euroa ohjataan lähetystyölle.
Konsertin johtaa kanttori musiikinmaisteri Seija Tapanainen, säestyksestä vastaa Minna Malinen.
Kuoron työnäytteitä voi katsoa YouTubesta:

Mua siipeis suojaan kätke

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Savonlinnan Tuomiokirkko

Tule kanssani lehtohon kultaisaan - suomalaisten säveltäjien juhlaa

Baritoni Juha Kotilainen ja pianisti Tuula Hällström

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset