Seniori-ryhmä

Työt ja toimitukset toisaalla

Vertaisena vierelläsi - ryhmä

Päihde- ja mielenterveyden kuntoutusryhmä Pvt 12 kerhohuone. Järj. Sosteri kotihoito ja srk diakoniatyö.

Kerimäen kappeliseurakunta

Kerimäen seurakuntakoti

Virkistyskerho

Seurakuntakerho ikäihmisille
ti 25.9.2018 klo 9.00 - ma 1.10.2018 klo 16.00

Savonlinnan seurakuntakeskus, Savonlinnan Tuomiokirkko , Helluntaiseurakunta (Tottinkatu 4)

Ilmoittautuminen L10T-tapahtumaviikonloppuun

L10T auttaa kristittyä elämään uskoa todeksi arjessa ja itselle sopivalla tavalla. L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Savonlinnassa järjestetään 5.-7.10. L10T-tapahtumaviikonloppu, jonka aikana tutustutaan ja perehdytään L10T-ajatteluun Kansan Raamattuseuran Mikko Matikaisen johdolla ja vietään yhdessä aikaa Taivaan Isän hyvässä hoidossa. Tutustu ohjelmaan nyt ilmoittaudu mukaan. Tapahtuma on maksuton ja ilmoittautumiset tarvitsemme tarjoiluvarausten takia.