Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot)

Kerimäen seurakuntakoti

To 22.3. klo 9 leivotaan karjalanpiirakoita seurakuntakodin keittiössä. Vapaaehtoisia - myös uusia - kutsutaan mukaan iloiseen talkooporukkaan valmistelemaan seuraavan päivän myyjäisiä. Piirakkatilauksia voi tehdä etukäteen puh. 050 540 6100 Anneli.

To 22.3.klo 9.00 Leivontatalkoot seurakuntakodilla. Vapaaehtoisia kutsutaan mukaan auttamaan myyjäisten valmisteluissa.

Kerimäen kappeliseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla)

La 4.8. klo 8-12 Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla.