Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.

Kuorokauden aikana Seniorit on mukana jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Ohjelmistossa on perinteistä kirkkomusiikkia. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Lisätietoja antaa kanttori Minna Malinen 044 7768040

Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Tuomiokirkon kesäpäivän konserttisarjan yhteyshenkilö Vapaapäivät yleensä ma, ti

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.