Juhla ja muu tapahtuma (KANSAINVÄLINEN ILTA)

Säämingin seurakuntatalo

KIPINÄ
Kansainvälinen ilta - International evening

Tervetuloa viettämään kansainvälistä Kipinä-iltaa. You are warmly welcome to Kipinä - International evening!

Vietämme inkeriläistä iltaa. Vieraana Amalia Penttonen ja Sinikka Taskinen.

Puhetta myös Inkerin kirkosta, inkeriläisestä uskonelämästä nyt ja ennen. Kuulemme yös ystävyysseurakunnastamme Aunuksesta sekä kertomuksia Pitkärannasta ja Impilahdelta.
Ilta alkaa klo 17.30.

We hear about Christian faith and life at Inkeri Lutheran Church in Russia now and then.

Teetä, kahvia ja makuja maailmalta.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Lähetyksen rantailta

Lähetyksen rantailta Kerimäellä 17.7. klo 18 Eila ja Mauri Malisella

Säämingin seurakuntatalo

Raamattu- ja rukouspiiri (Raamattupiiri suomen kielellä kansainvälisille osallistujille)

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !