Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen

Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen Kerimäen seurakuntakoti

Leo Louhivaara, laulu ja piano
Vapaa pääsy, kolehti Suomen Raamattuopistolle

Leo lähti muusikon matkalle jo varhaisessa nuoruudessa 15 vuotiaana. Nuorisobändit oli ensimmäisiä kokoonpanoja ja sen myötä kevyt ja viihdemusiikki vei mennessään. Myöhemmin kuvioihin tuli myös klassisen musiikin opinnot Tampereen konservatoriossa, mutta viihdemusiikki oli myös koko ajan mukana. Leo valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangoprinssiksi 1989. Vuodesta 1993 Leo on esittänyt hengellistä musiikkia. Konsertti on läpileikkaus Leon uralta ja hän säestää itse itseään pianolla.

Kerimäen kappeliseurakunta

Talvisalon siunauskappeli

Credo-konsertti

Credo
Savonlinna-kuoro ja Matti Makkonen, sello

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.