Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen

Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen Kerimäen seurakuntakoti

Leo Louhivaara, laulu ja piano
Vapaa pääsy, kolehti Suomen Raamattuopistolle

Leo lähti muusikon matkalle jo varhaisessa nuoruudessa 15 vuotiaana. Nuorisobändit oli ensimmäisiä kokoonpanoja ja sen myötä kevyt ja viihdemusiikki vei mennessään. Myöhemmin kuvioihin tuli myös klassisen musiikin opinnot Tampereen konservatoriossa, mutta viihdemusiikki oli myös koko ajan mukana. Leo valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangoprinssiksi 1989. Vuodesta 1993 Leo on esittänyt hengellistä musiikkia. Konsertti on läpileikkaus Leon uralta ja hän säestää itse itseään pianolla.

Kerimäen kappeliseurakunta

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Arkimessusta eväitä elämään

Kouluissa

Lapsikuoro Tuikut

Tuikut on seurakunnan järjestämä musiikkikerho, johon ovat tervetulleita kaikki musiikista ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät. Kerhossa etupäässä lauletaan, mutta isompien kanssa voidaan myös harjoitella laulujen säestämistä.

Syksyllä on luvassa esiintymisiä ja muuta kivaa.

Kokoonnumme Savonrannan koulun musiikkiluokassa tiistaisin klo 13. Isompien kanssa voimme sopia ajan myöhemmäksi.

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu