Vohvelikahvila Café London Trip

Punkaharjun seurakuntatalo

Ravintolapäivänä aukeaa nuorten oma vohvelikahvila. Kahvilan tuotolla tuetaan nuorten toukokuista matkaa Lontoon Merimieskirkkoon.

Café London Trip Vohvelikahvila srk-talolla. Kahvilasta voi ostaa vohveleita ja leivonnaisia. Kahvilan yhteydessä Suomi-Ruotsi Olympiajääkiekko-ottelun kisakatsomo.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot)

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Avoimet ovet Kerimäen kesäkodilla Tavisalossa

Tervetuloa viettämään kesäpäivää kauniin Puruveden rannalle

Pappilansaaren kesäkoti

Avoimet ovet (Naisten saunailta)

Naisten saunailta klo 16 -19 Pappilansaaren uudella saunalla. omat eväät mukaan.