TANSSIKERHO alakoululaisille

TANSSIKERHO alakoululaisille

TERVETULOA mukaan!

Tanssikerhossa harjoittelemme tanssin perustaitoja ja valmistamme kaksi koreografiaa maaliskuun Hiljaisen viikon tunnelmissa -esiintymiseen Tuomiokirkossa.

Varusteet: vaatteet, joissa on mukava ja helppo liikkua sekä vesipullo. Tanssimme paljain jaloin.

Jos laulat kuorossa juuri ennen tanssikerhoa, niin ota pienet eväät, että jaksat illan:)

Ohjaajana Anna Lamberg p. 044 776 8014.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Nuorisotyönohjaaja, tytöt ja pojat
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Pihlajaniemen seurakuntakoti

Pihlajaniemen perhekerho

Isä-poika -sählykerho

Kerho alakouluikäisille pojille vanhempineen srk-keskuksen palloilusalissa (sisäpiha, ovi F).

Pihlajaniemen seurakuntakoti

Pihlajaniemen perhekerho