Muu diakoniatyön tilaisuus (PunkaharjunYhteiskristillinen Leipätori Punkaharjun srk.talolla.)

Punkaharjun seurakuntatalo

Punkaharjun yhteiskristillinen Leipätori Punkaharjun seurakuntatalolla.

Punkaharjun yhteiskristillinen Leipätori Punkaharjun srk.talolla. Jaamme kauppojen lahjoittamia ruokia vähävaraisille. Alussa hartaus ja kahvitarjoilu. Omat kassit mukaan. Mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun lopussa.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot)

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Avoimet ovet Kerimäen kesäkodilla Tavisalossa

Tervetuloa viettämään kesäpäivää kauniin Puruveden rannalle

Pappilansaaren kesäkoti

Avoimet ovet (Naisten saunailta)

Naisten saunailta klo 16 -19 Pappilansaaren uudella saunalla. omat eväät mukaan.