Nuortenilta Punkaharjulla

Nuortenilta Punkaharjulla Punkaharjun seurakuntatalo

Nuoret kokoontuvat perjantai-iltaisin Punkaharjun seurakuntatalolle viettämään aikaa yhdessä kahvikupin, toinen toisensa, Raamatun, musiikin, yhdessä tekemisen, olemisen ja hiljentymisen äärelle.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Johtava nuorisotyönohjaaja ja Punkaharju kappeliseurakunta
Punkaharjun kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta
Oikotie 10
58500 Punkaharju

Nuorten ilta

Perjantaisin nuoret kokoontuvat seurakuntatalolle Raamatun, musiikin, yhdessäolon ja kahvikupposen äärelle.