Yhteisvastuukeräyslistojen 2018 jako - ja info tilaisuus

Punkaharjun seurakuntatalo

Yhteisvastuukeräyslistojen 2018 jako ja infotilaisuus Punkaharjun srk.talolla.

Yhteisvastuukeräyslistojen 2018 jako -ja infotilaisuus Punkaharjun srk.talolla. Tämän vuoden aiheena on nälän ja köyhyyden torjuminen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kotimaassa tehdään yhteistyötä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa diakonisten avustusten kautta. Ulkomailla avustetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Siellä avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot)

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Avoimet ovet Kerimäen kesäkodilla Tavisalossa

Tervetuloa viettämään kesäpäivää kauniin Puruveden rannalle

Pappilansaaren kesäkoti

Avoimet ovet (Naisten saunailta)

Naisten saunailta klo 16 -19 Pappilansaaren uudella saunalla. omat eväät mukaan.