Anttolan / Löytölän perhekerho

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, Haapakallio

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.
Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta.
Perhekerho on maksuton!

Anttolan/Löytölän perhekerho kokoontuu Löytölässä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Kerimäen kappeliseurakunta

Rantasalmen perhekerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho