Savonlinnan (yhteiskristillinen) Gospelkuoro

Savonlinnan Gospelkuoro on yhteiskristillinen kuoro, jonka ohjelmistossa on niin kotimaista kuin ulkomaista rytmikästä hengellistä musiikkia eli gospelia.

Nyt keväällä toutetamme konsertin yhdessä lapsikuoro Loiskeen kanssa hiljaisen viikon tunnelmissa. Tervetuloa myös uudet laulajat! Lisätietoja antaa kuoronjohtaja, kanttori Minna Malinen 044 776 8040, minna.malinen@evl.fi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Tuomiokirkon kesäpäivän konserttisarjan yhteyshenkilö Vapaapäivät yleensä ma, ti

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.