Juhla ja muu tapahtuma (Kansanlähetyksen lähetysjuhla ja kirkkokahvit)

Rantasalmen kirkko

Messu Rantasalmen kirkossa klo 10

Messu Rantasalmen kirkossa klo 10. Etelä-Savon Kansanlähetyksen kirkkopyhä, saarnaa Matti Manninen. Kanttorina Katariina Kokkonen.

Rantasalmen kappeliseurakunta

ti 25.9.2018 klo 9.00 - ma 1.10.2018 klo 16.00

Savonlinnan seurakuntakeskus, Savonlinnan Tuomiokirkko , Helluntaiseurakunta (Tottinkatu 4)

Ilmoittautuminen L10T-tapahtumaviikonloppuun

L10T auttaa kristittyä elämään uskoa todeksi arjessa ja itselle sopivalla tavalla. L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Savonlinnassa järjestetään 5.-7.10. L10T-tapahtumaviikonloppu, jonka aikana tutustutaan ja perehdytään L10T-ajatteluun Kansan Raamattuseuran Mikko Matikaisen johdolla ja vietään yhdessä aikaa Taivaan Isän hyvässä hoidossa. Tutustu ohjelmaan nyt ilmoittaudu mukaan. Tapahtuma on maksuton ja ilmoittautumiset tarvitsemme tarjoiluvarausten takia.

Nuottakodin kerhohuone, Ruunavuorentie 2

Pihlajaniemen lähetyspiiri