Urkukonsertti "Urkumatka maailman ympäri"

Savonlinnan Tuomiokirkko

Minna Raassina, urut

Minna Raassina vie urkukonsertissaan kuulijat matkalle maailman ympäri. Matkaa tehdään maihin, joissa erilaiset avustusjärjestöt toimivat. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Syyriasta, Intiasta, Kiinasta, Etelä-Afrikasta ja Venäjältä.

Konsertissaan Minna Raassina herättelee ajatuksia siitä, kuinka myös Suomesta käsin voi auttaa ja vähentää kärsimystä maailmassa. Konsertin ohjelmalehtisessä esitellään eri avustusjärjestöjen työtä mukaan valituissa maissa.

Raassina on valinnut konserttiinsa monipuolista musiikkia eri aikakausilta. Mukana on mm. suomalaisia kansanlauluja sekä sarja, joka pohjautuu virteen "Siunaa koko maailmaa". Tämä melodia on tuttu myös Etelä-Afrikan kansallislaulusta. Urkumatka maailman ympäri -kokonaisuus on saanut ilahtuneen vastaanoton. Ohjelmaa on kehuttu vaihtelevuudessaan kuulijaystävälliseksi ja positiivisen erilaiseksi urkukonsertiksi.

Konserttiin on vapaa pääsy

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Enonkosken kirkko

Kesäillan konsertti "Elämän vuodenajat"

Minna Raassina, sävellykset, laulu ja piano

Savonlinnan Tuomiokirkko

Kesäpäivän konsertti

Selloduo Olli ja Anna-Maaria Varonen

Säämingin seurakuntatalo

Raamattu- ja rukouspiiri (Raamattupiiri suomen kielellä kansainvälisille osallistujille)

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.