Savonlinna-Säämingin kirkkokuoro

Kirkkokuoron harjoitukset.

Pääasiassa työikäisten kuoro kokoontuu viikoittaiseen treeniin hyvässä hengessä. Hartautta, huumoria ja harjoitusta sopivasti yhdistellen saadaan sykähdyttävä yhteissaundi. Esiintymisiä messuissa, konserteissa ja musiikkitapahtumissa. Kirkkokuoron siipien suojassa virsitunti kerran kuussa vaihtelevissa paikoissa. Ryhmää luotsaa kanttori Katariina Kokkonen katariina.kokkonen@evl.fi 0447768061.

Savonlinnan seurakunta

Laulukoulu

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kirkkokuoron senioreiden harjoitus

Kirkkokuoron Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.