Perhekerho (seurakuntakeskus)

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Seurakuntakeskuksen perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen takkahuoneella. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, F-ovi.

Savonlinnan seurakunta

Rantasalmen perhekerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho