Puuhamessu Pääskylahden kirkossa. Odotamme Kuningasta, hoosianna!

Pääskylahden kirkko

Odotamme Kuningasta, ja katse kääntyy jo adventtia kohti. Tule laulamaan hoosiannaa! Mukana ovat pastori Kaisa Oittinen, kanttori Maria Padatsu ja lapsityönohjaajat Raili Ruotsalainen ja Jaana Pesonen sekä lastenohjaajia, suntio ja emäntä. Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Tervetuloa toiminnalliseen messuun, jossa eri-ikäiset taaperosta aikuiseen yhdessä ovat toteuttamassa ehtoolliskirkkoa! Toiminnallisen messun kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on tarjolla lounas.

Puuhamessut ovat aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 10 (syys-marraskuussa sekä tammi-huhtikuussa), jolloin Pääskylahden kirkossa EI yleensä ole muuta jumalanpalvelusta.

Savonlinnan seurakunta

Perhekerho (Srk-keskus perhekerho)