Perhekerho (Löytölä)

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Savonlinnan seurakunta

Kerimäen kappeliseurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Rantasalmen perhekerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho