Perhekerho (Rantasalmi)

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Ilmoitathan erityisruokavaliosta Terttu Painokankaalle puh. 044 7768 051

Kerhon vetäjät:

Avoimen varhaiskasvatustoiminnan ohjaaja Pirjo Kämppi puh. 040 743 2095 (Rantasalmen kunta)

Lastenhoitaja Miia Ruuskanen-Eronen puh. 044 776 8007 (Savonlinnan seurakunta)

Rantasalmen kappeliseurakunta

Miekkoniemen seurakuntakoti