Perhekerho (Enonkoski)

Enonkosken seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Enonkosken perhekerho kokoontuu seurakuntatalon salissa.

Enonkosken kappeliseurakunta

Savonlinnan seurakunta Kerimäen kappeliseurakunta Savonrannan kirkkopiiri
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kerimäen ja Savonrannan päivä- ja perhekerhot, Vauvakerho Savonlinnassa

Rantasalmen perhekerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho