Perhekerho (Pihlajaniemi)

Pihlajaniemen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Pihlajaniemen perhekerho kokoontuu seurakuntakodin viereisessä asunnossa 1.

Savonlinnan seurakunta

Enonkosken seurakuntatalo

Enonkosken perhekerho

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.