Ystäväpalvelun 50-vuotisjuhla

Seurakunnan ja Suomen Punaisen Ristin Savonlinnan osaston Ystäväpalvelun 50-vuotisjuhla, johon kaikki ovat tervetulleita. Juhlassa asiaa ystävyydestä ja Ystäväpalvelun toiminnasta. Juhlan jälkeen juomme kahvit.

Savonlinnan Seurakunnan ja Suomen Punaisen Ristin Savonlinnan osaston yhteisen Ystäväpalvelun 50-vuotisjuhla. Juhlassa esiintyy näyttelijä ja teatteriohjaaja Tarja Pyhähuhta, lauluyhtye Los Weteranos sekä Linnan Lausujat. Pastori Jaana Paju puhuu aiheesta "Olemassaolomme sydämessä". Juhlan jälkeen juomme kahvit noin klo 14.15 alkaen. Tähän juhlaan kaikki ovat tervetulleita!

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo

Päivärukouspiiri Punkaharjun srk.talolla.

Rukouspiiri Punkaharjun srk.talolla.

Opastettu kierros Kerimäen hautausmaalla

Tertuloa mukaan opastetulle kierrokselle Kerimäen hautausmaalle.