Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Ekavauvakerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan/sisäpihan puolelta, D-ovi.

Savonlinnan seurakunta

Savonlinnan seurakunta Kerimäen kappeliseurakunta Savonrannan kirkkopiiri
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kerimäen ja Savonrannan päivä- ja perhekerhot, Vauvakerho Savonlinnassa

Rantasalmen perhekerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho