Laulukoulu kutsuu laulamaan.

Haluatko laulaa yhdessä toisten kanssa? Laulukoulussa herätellään laululihaksia ja suostutellaan yhteissointiin rennossa ilmapiirissä. Ryhmä esiintyy muutaman kerran kaudessa. Syyskauden 2017 esiintymiset osuvat marraskuulle: sunnuntaina 5. päivä lauletaan messussa Savonlinnan tuomiokirkossa ja lauantaina 25.11. laulatetaan Olavinlinnan Tuomaan markkinoilla. Ryhmää luotsaa kanttori Katariina Kokkonen katariina.kokkonen@evl.fi 0447768061.

Savonlinnan seurakunta

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.