Lähetyslounas ja -tilaisuus

Kerimäen seurakuntakoti

Lähetyslounas ja -tilaisuus Kerimäen seurakuntakodilla

Messun jälkeen olemme lähetyspyhänä koolla lähetyslounaalla ja -tilaisuudessa seurakuntakodilla. Vieraana Matti Manninen Kansanlähetyksestä, kuulemme mm. nimikkolähettimme Siljasten kuulumisia ja muuta lähetysasiaa. Mukana myös Toivo Loikkanen, Anneli Wirkola ja Maria Padatsu.

Kerimäen kappeliseurakunta

Aluekappalainen, rovasti, Kerimäki
Kerimäen kappeliseurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kirkon Hehu-ryhmän vastaava (HH1), veteraanien toiminta (vapaat yleensä to-pe)

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla)

La 4.8. klo 8-12 Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla.