Lähetysilta Enonkosken seurakuntatalossa

Enonkosken seurakuntatalo

Lähetysilta Enonkosken seurakuntatalossa

Medialähetys Sanansaattajien Kroatian ev.lut. kirkon radiotyöntekijä Nenad Hadzihajdic kertoo työstään. Tullkina Seija Uimonen. Lyhyt raamattuopetus. Mukana myös Anneli Wirkola ja Pekka Auvinen. Kahvitarjoilu.  Tervetuloa kuuntelemaan lähetystyökuulumisia!

Enonkosken kappeliseurakunta

Aluekappalainen, Enonkoski
Enonkosken kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
58175 Enonkoski

Päivystys Enonkoskella ma 9-11

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla)

La 4.8. klo 8-12 Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla.