Sadonkorjuulounas

Marttojen valmistama sadonkorjuulounas

Menu: savumuikut, silli, sienisalaatti, vihreäsalaatti, kaali-kurpitsasalaatti, porsaanfilee, kantarellikastike, lämpimät kasvikset, kurpitsa+puolukka, keitetyt perunat, leivät ja juomat, puolukkapiirakka+kermavaahto, kahvi/tee. Hinta: aikuiset 15 €, 4-16 v 7,50 €, alle 4 v ilmaiseksi. Arpajaiset.

Lounaan jälkeen lähetystilaisuus jossa Kroatian ev.lut. kirkon radiotyön paikallinen työntekijä Nenad "Neno" Hadzihajdic Sanansaattajista kertoo työstään, tulkkina Seija Uimonen.

Savonlinnan seurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla)

La 4.8. klo 8-12 Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla.