Savonlinna-Säämingin kirkkokuoro

Säämingin seurakuntatalo

Kirkkokuoron harjoitukset.

Pääasiassa työikäisten kuoro kokoontuu viikoittaiseen treeniin hyvässä hengessä. Hartautta, huumoria ja harjoitusta sopivasti yhdistellen saadaan sykähdyttävä yhteissaundi. Esiintymisiä messuissa, konserteissa ja musiikkitapahtumissa. Kirkkokuoron siipien suojassa virsitunti kerran kuussa vaihtelevissa paikoissa. Ryhmää luotsaa kanttori Katariina Kokkonen katariina.kokkonen@evl.fi 0447768061.

Savonlinnan seurakunta

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen kirkkokuoro

Savonlinnan Tuomiokirkko

Konsertti "Levolle laskeun, Luojani"

Savonlinnalaislähtöisen laulajan ja näyttelijän, sopraano Päivi Pylvänäisen laajalti kiitetty Levolle laskeun, Luojani -kirkkokonsertti

Punkaharjun kirkko

Kirkkokonsertti Levolle laskeun, Luojani.

Kirkkokonsertti Levolle laskeun, Luojani. Päivi Pylvänäinen, laulu ja Laura Kivikoski, urut ja piano Punkharjun kirkossa klo 15. Käsiohjelma 15 euroa myydään kirkon ovelta. Vapaa pääsy