Iltaperhekerho srk-keskuksella

Kokeilussa uusi toiminnan muoto, iltaperhekerho!

Iltaperhekerho toimii samalla periaatteella kuin perhekerhot. Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan!

Kerhoa vetävät tutut ammattimaiset ohjaajat, jotka tukevat perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho päättyy joka kerralla yhteiseen iltapalaan ja hartauteen.

Kerho on maksuton ja kaikille avoin, eikä siihen ole erillistä ilmoittautumista!

Iltaperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi

Savonlinnan seurakunta

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Pihlajaniemen seurakuntakoti

Pihlajaniemen perhekerho