Perhekerho (seurakuntakeskus)

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Seurakuntakeskuksen perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen takkahuoneella. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, F-ovi.

Savonlinnan seurakunta

Enonkosken seurakuntatalo

Enonkosken perhekerho

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.