MAJATALOILTA

Savonlinnan Tuomiokirkko

MAJATALOILTA Savonlinnan Tuomiokirkossa.

MAJATALOILTA mukana Pekka Simojoki, Jukka Jämsén, Ilkka Puhakka ja EtCetera-kuoro
Vapaa pääsy.

Käy katsomassa kuoron kotisivuilta

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Säämingin seurakuntatalo

Raamattu- ja rukouspiiri (Raamattupiiri suomen kielellä kansainvälisille osallistujille)

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)