Kerimäen kirkkokuoro

Kerimäen seurakuntakoti

Kirkkokuoron harjoitukset

Aikuisten kuoro kokoontuu viikoittain harjoituksiin hyvässä hengessä. Esiintymisiä messuissa, konserteissa ja musiikkitapahtumissa. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme! Kuoroa luotsaa kanttori Maria Padatsu

maria.padatsu@evl.fi, p. 050-5406113

Kerimäen kappeliseurakunta

Kerimäen kappeliseurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Musiikkityö Kerimäen kappeliseurakunnassa Kerimäen kirkkokonsertit Vapaapäivät yleensä ma, ti

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.