Kuutamokirkko

Kuutamokirkko Pappilansaaren kesäkoti

Tervetuloa hiljentymään syyskuisena iltana Kesäkodin kappeliin kuutamokirkon merkeissä

Kun illat pimenevät ja sää alkaa pikku hiljaa viiletä, löydämme itsemme helposti käpertymästä sisälle nauttimaan lämmöstä ja valosta. Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt millaisia elämyksiä pimenevät illat, varsinkin kuun loisteessa voisi tarjota?

Miltä kuulostaisi lintujen ääntely pimeän järvenselän keskellä? Mitä mahtaa tapahtua, jos järvenpintaa heijastaa pimeyden keskellä? Näitä ja monia muita luonnon ihmeellisyyksiä pohditaan kuutamokirkon merkeissä ja samalla saamme kiittää vuoden aikojen vaihtelusta, jonka Jumala on meille suuressa viisaudessaan luonut.

Syksyinen luonto ja pimenevät illat kutsuvat meitä hiljentymään kiireen keskellä. Tervetuloa viettämään yhteistä hetkeä kesäkodin kappeliin.

Mukana Sari Vauhkonen, Kari Pykäläinen ja Juha Hakala.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun kappeliseurakunta