Kansanlaulukirkko Kirkkoniemen kellotapulilla

Kansanlaulukirkko Kirkkoniemen kellotapulilla Kirkkoniemen kellotapuli

Kansanlaulukirkko Kirkkoniemessä kutsuu yhteiseen iloon tuttujen kansanlaulujen säveliä laulamaan.

Oletko sinä tänä kesänä laulamassa Anna-Mari Kaskisen sanoin tuttuja kansanlaulusävelmiä historiallisessa ympäristössä? Tiistai-iltana siihen on tilaisuus. Tällä kertaa musisoimassa ovat Pia Rask, harmooni, Henrik Koponen, viulu ja Eino Logren, basso. Kanttorina Katariina Kokkonen ja pappina Leena Paintola.

Savonlinnan seurakunta

Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Paikallisten toimijoiden kirkkokonsertit tuomiokirkkoseurakunnan alueella. Kuorotoiminnan yhteyshenkilö Vapaapäivät yleensä to, pe

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.