Wene -WiOL, kirkkokonsertti

Wene -WiOL, kirkkokonsertti Kerimäen kirkko

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien kesäprojektikuoro. Kirkkokonsertti

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien perinteinen kirkkovenekiertue Wene-WiOL saapuu tänä kesänä Puruveden tienoille: kuoro konsertoi Uukuniemen, Kerimäen ja Kesälahden kirkoissa heinäkuun lopulla.

Nyt on vuorossa jo 31. kesä, kun tämä kuoro lähtee Järvi-Suomeen esittämään maallista ja hengellistä sekakuoromusiikkia. Päivämatkat taittuvat kirkkoveneillä soutaen ja yöpyminen luonnon helmassa teltoissa retkeillen. Matkan kiintopisteitä ovat kirkkokonsertit, joiden ohjelmistoa tämä noin 30 hengen kuoro on harjoitellut jo helmikuusta lähtien. Kuoroa johtaa MuM Erkki Nurmi.
Ohjelmistossa on monipuolista kuoromusiikkia suomalaisista teoksista armenialaiseen kuoroperinteeseen mm. säveltäjiltä Bortnjanski, Chydenius, Paakkunainen, Kostiainen, Tormis, Rautavaara.

Kaikki souturetken varrella asuvat ja lomailevat ovat lämpimästi tervetulleita tervehtimään iloista soutuporukkaamme konsertteihin.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10/5€

Kerimäen kappeliseurakunta, Savonlinnan seurakunta

Kerimäen kappeliseurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Musiikkityö Kerimäen kappeliseurakunnassa Kerimäen kirkkokonsertit Vapaapäivät yleensä ma, ti

Talvisalon hautausmaa

Aakkosvirret: Helle

Toivevirsiä Talvisalon hautausmaalla.

Säämingin seurakuntatalo

Pepe Tolosen konsertti

Muusikko Pepe Tolonen, Agape Europe -järjestöstä, musisoi ja kertoo Romaniassa tapahtuvasta avustus- ja vankilatyöstä.

Enonkosken luostariyhteisö, Ihamaniementie 848 Enonkoski.