Kitarakonsertti

Kitarakonsertti Savonrannan kirkko

Ilkka Turta, kitara. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pidätkö eri aikojen kitaramusiikista? Kitaristi Ilkka Turta vie konsertissaan kuulijansa musiikilliselle maailmanmatkalle. Matkan aluksi kuullaan espanjalaista ja italialaista renessanssimusiikkia 1500-luvulta. Myöhemmin siirrytään Macedoniasta Japaniin, vedetään 1900-luvun alun ranskalaisia viivoja ja kohdataan kiinalainen maailmanmatkaaja. Turun Musiikkiakatemiasta vuonna 2012 musiikkipedagogiksi valmistunut Turta on konsertoinut kotimaan lisäksi mm. Pietarissa, Lontoossa, Brysselissä, Ateenassa ja Tallinnassa. Kamarimusiikin saralla Turta on vaikuttanut esimerkikisi kitaraduo Autio ja Turtan jäsenenä sekä tämän lisäksi kitaratriossa Elise  Her mans. Klassisen musiikin lisäksi Turta on toiminut Kaikukasti proggae-yhtyeessä ja kokemusta löytyy myös teatterimuusikkoudesta sekä perinteisen teatterin että nukketeatterin saroilta.

Ilkka Turtan instrumentit ovat Bert Kwakkelin rakentama Merula Special vuodelta 2013, sekä tuntemattoman rakentajan Stauffer-kopio vuosilta 1910-1911.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Savonrannan kirkkopiiri

Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Paikallisten toimijoiden kirkkokonsertit tuomiokirkkoseurakunnan alueella. Kuorotoiminnan yhteyshenkilö Vapaapäivät yleensä to, pe

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Kirkkokuoron senioreiden harjoitus

Kirkkokuoron Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.