Sadan vuoden lauluja

Sadan vuoden lauluja Savonlinnan Tuomiokirkko

Suomalaisia säveliä suvi-illassa -konsertissa Savonlinnan tuomiokirkossa esiintyvät baritoni Kristian Lindroos ja pianotaiteilija Tuula Hällström .

Viime vuoden Lappeenrannan laulukilpailun voittaja baritoni Kristian Lindroos esittää konsertissa pianisti Tuula Hällströmin kanssa suomalaisia säveliä.

Savonlinnan seurakunta

Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Paikallisten toimijoiden kirkkokonsertit tuomiokirkkoseurakunnan alueella. Kuorotoiminnan yhteyshenkilö Vapaapäivät yleensä to, pe

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.