Puuhamessu Pääskylahden kirkossa

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Tervetuloa toiminnalliseen messuun, jossa eri-ikäiset taaperosta aikuiseen yhdessä ovat toteuttamassa ehtoolliskirkkoa! Toiminnallisen messun kesto noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on tarjolla lounas.

Puuhamessut ovat aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 10 (syys-marraskuussa sekä tammi-huhtikuussa), jolloin Pääskylahden kirkossa EI tavallista jumalanpalvelusta klo 12!

Savonlinnan seurakunta

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Perhekerho (Ekavauvakerho)

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Pihlajaniemen seurakuntakoti

Perhekerho (Pihlajaniemen perhekerho)