Rantasalmen tapahtumat

Rantasalmen kappeliseurakunta

Jumalanpalvelusten suora lähetys nettiradiossa kappeliseurakunnan nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta.

www.savonlinnanseurakunta.fi/rantasalmen-kappeliseurakunta

Katso tapahtumat Savonlinnan seurakunnan tapahtumakalenterista, lehtien kirkollisista ilmoituksista ja Rantasalmen kappeliseurakunnan etusivulta.

HUOM. Kirkkoherranvirasto palvelee vain Savonlinnassa. Rantasalmen pappien päivystykset ovat Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinteellä. Tarvittaessa palvelevat myös Savonlinnan papit. Katso ajat etusivulta.

Savonlinnan kirkkoherranvirasto avoinna ma-pe kello 9-13 Kirkkokatu 17, 57100 Savonlinna. Vaihteen puhelinnumero p. 015 576 800.

savonlinnan.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi

Aluekappalainen Jussi Leppäniemi on opintovapaalla 31.12.2018 saakka. Sijaisena vs. aluekappalainen Susanna Vihavainen.

*Vs. seurakuntapastori Per Lindblad

*Kanttori Rantasalmella Sauli Rissanen.

*Kappeliseurakunnan työntekijöiden sähköpostit: etunimi.sukunimi@evl.fi

Paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista vastaa Savonlinnan seurakunnan tiedotus.

Palautteet niistä: savonlinnan.tiedotus(at)evl.fi

Rantasalmen kirkon kaari-ikkuna