L10T auttaa kristittyjä elämään uskoaan todeksi arjessaan ja itselle sopivalla tavalla.

L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Jeesuksen ohjeet sopivat myös tähän päivään kaikkialla arjen keskellä. Toimintamalli sopii yhtä hyvin ujoille, rohkeille kuin kiireisillekin. Tavoitteena on uusi tapa elää silmät ja sydän avoimina lähimmäisille. Mukana voivat olla kaikki seurakuntalaiset varhaisnuorista senioreihin.

Yksinkertaiset askeleet auttavat kristittyjä elämään uskoaan todeksi arjessaan ja itselle sopivalla tavalla. L10T on hyvä työkalu kaikkeen seurakuntatyöhön, eri työaloille, pienryhmiin ja se on sovellettavissa jokaisen kristityn omaan elämään.

L10T-tapahtumaviikonloppu Savonlinnassa 5.-7.10.2018

Ohjelmassa mm:
Mikko Matikaisen L10T-valmennus
Loistoilta
Yhteiskristillinen jumalanpalvelus

Ohjelma tarkentuu elo-syyskuussa 2018. Seuraa somessa:

#l10tsavonlinna #tapaelää