Leirit ja retket koululaisille

Leirit ja retket alakouluikäisille pojille ja tytöille:

Koululaisten ensimmäiselle kesälomaviikolle on luvassa mukavaa tekemistä etänä! Tiedotamme asiasta nettisivullamme ja Facebook-sivullamme Kouluikäiset Savonlinnan Seurakunnassa (linkki Fb-sivuille).

Leirejä Hirvaslahden leirikeskuksessa:

PERUTTUKesäleiri 1.-3. luokalle meneville pidetään ma 1.6. - ti 2.6. (hinta 15 € / hlö)
PERUTTUKesäleiri 4.-6. luokalle meneville pidetään ke 3.6. - pe 5.6. (hinta 25 € / hlö)

Tule aloittamaan kesäloma leirillä! Ohjelmistossa yhdessäoloa ja kesäistä tekemistä sisällä ja ulkona! Ilmoittautuminen kummallekin leirille viimeistään 17.5.

Heppaleiripäivät Kirsin tallilla:

1.-3. luokalle meneville leiripäivä on ti 4.8. klo 9.00 - 15.00
4.-7. luokalle meneville leiripäivä on ke 5.8. klo 9.00 - 15.00

Leirimaksu on kumpanakin päivänä 12 € / hlö.
Hintaan sisältyy hevosten hoitoa, ratsastustunti, pelejä, leikkejä, askartelua ja lounas. Ilmoittautuminen kumpaankin päivään viimeistään 31.7.

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu ylläolevien linkkien kautta, leirien sivuilta.

Tervetuloa!

Nuorisotyönohjaaja, tytöt ja pojat