Koululaisten tapahtumat

Kesän tapahtumia pojille ja tytöille

1.-5.6. Koululaisille ja perheille Kesämestari-ohjelmat Savonlinnan seurakunnan kanavalla YouTubessa.

Päivittäin julkaistavissa jaksoissa uusi kesätekeminen, Kesämestarin Haaste sekä Mestarin Ohje.
Osallistut Kesäpaketin arvontaan suorittamalla haasteen. Haaste suoritetaan itsenäisesti ja osallistumisesta ilmoitetaan Facebookissa.
Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja arvontaan osallistumisesta Facebook-sivulla Kouluikäiset Savonlinnan Seurakunnassa. (linkki)

8.-14.6. Koululaisille ja perheille Kesärastit-kaupunkisuunnistus Savonlinnan Tuomiokirkon lähistöllä.

Kesärastien aloituspiste ja ohjeet ovat Tuomiokirkon pääoven edustalla ilmoitustaululla. Vihjeet johdattavat sinut toiminnalliselta rastilta toiselle. Rasteilla tarvitset älypuhelimen, jossa on QR-koodin lukija.
Rasteilla mm. tietovisa, kesävinkkivideoita ja liikunnallista puuhaa.
Ota mukaan koko perhe tai kaveri sekä iloista kesämieltä!
(huom. rastit sijaitsevat kaupunkialueella)

Tervetuloa!

Nuorisotyönohjaaja, tytöt ja pojat