Kuvituskuva: kolme korona-virusta symboloivaa palloa, jotka väreiltään sininen, vihreä ja punainen

Koronaohjeistus Savonlinnan seurakunnan lapsityön toimintaan osallistuville

Päivitämme tänne uusimman tiedon, jos koronakäytäntömme muuttuvat. Tiedotamme tämän sivun päivityksistä lapsityön Facebook-sivuilla, eli ne kannattaa laittaa seurantaan.
Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyön Facebook-sivuille pääset tästä

Savonlinnan seurakunnan lapsityötä ovat päivä-, perhe- ja vauvakerhot sekä 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoiminta. Tältä sivulta löydät ajantasaiset tiedot koronakäytännöistämme. Sivua kannattaa seurata, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu em. toimintaan.

Seurakunnan ryhmissä noudatetaan koronan tuomia varotoimia. Muistutamme, että kerhoihin tullaan vain täysin terveinä.  Kädet pestään kerhoon tullessa ja lähtiessä, sekä tarvittaessa kerhon aikana.

ke 21.4.2021 Muutoksia seurakunnan lapsityön Koronaohjeistuksessa

AVI:n ja Sosterin 20.4.2021 antamia linjauksia noudattaen joudumme valitettavasti toteamaan, ettei seurakunnan lapsityön päivä- ja perhekerhoja, eikä vauvakerhoa voida tänä keväänä järjestää. Ko. tahojen antamat linjaukset on annettu ajalle 23.4. - 22.5.2021.

1.-2. luokkaisten iltapäivätoiminta seuraa kunnan kouluille annettuja ohjeistuksia, niiden toiminta jatkuu kuten aiemmin.

Suunnittelemme kovasti lapsille ja perheille suunnattua toimintaa kesäksi. Osaan toiminnoista ilmoittautumiset ovatkin jo käynnissä, lisätietoja niistä sekä muista suunnitteilla olevista toiminnoista löydät täältä >>>

to 1.4.2021 Muutoksia seurakunnan lapsityön Koronaohjeistuksessa

AVI:n (29.3.) ja Sosterin (30.3.) linjauksia noudattaen toimintamme tauko jatkuu ainakin 22.4.2021 saakka. Tiedotamme lisää, kun tiedämme milloin toimintaa on mahdollista jatkaa. Seurakunnan lapsityössä tämä tauko koskee päivä- ja perhekerhoja sekä vauvakerhoa.

1.-2. luokkaisten iltapäivätoiminta seuraa kunnan kouluille annettuja ohjeistuksia, niiden toiminta jatkuu kuten aiemmin.

to 18.3.2021 Muutoksia seurakunnan lapsityön Koronaohjeistuksessa

Itä-Suomen AVI:n linjauksia noudattaen olemme seurakunnan lapsityössä päättäneet, että päivä- ja perhekerhot sekä vauvakerho ovat tauolla pääsiäisen yli. Tiedotamme jatkosta pääsiäisen jälkeen, viikolla 14.

Toivomme tietenkin, että voisimme pian nähdä kerhon merkeissä, mutta sitä odotellessa kannattaa seurata FB-sivuamme. Siellä jaamme pääsiäiseen liittyviä videoita sekä tiedotamme seurakuntamme eri alueille toteutettavasta Pääsiäispolusta, johonka mahdollisuus käydä tutustumassa omatoimisesti pääsiäisen ajan.

ma 15.2.2021 Muutoksia seurakunnan lapsityön Koronaohjeistuksessa

AVI:n linjausta noudattaen seurakunnan kaiken kokoavan toiminnan tauko jatkuu 22.3.2021 saakka. Seurakunnan lapsityössä tämä tauko koskee päivä- ja perhekerhoja sekä vauvakerhoa.

ke 3.2.2021 Tiukennuksia koronakäytäntöihin

Seurakunnan kaikki kokoava toiminta jää tauolle 23.2.2021 asti. Seurakunnan lapsityössä tämä tarkoittaa päivä- ja perhekerhojen sekä vauvakerhon jäämistä tauolle. Myös Muumien hiihtokoulu joudutaan tältä vuodelta perumaan.

ma 25.1.2021 Tiukennuksia koronakäytäntöihin

Aluehallintovirasto on tiukentanut linjauksia yleisötilaisuuksien järjestämisestä 22.2.2021 saakka.

Seurakunnan koronavalmiusryhmä on AVI:n linjauksen perusteella päätynyt laittamaan perhekerhot ja vauvakerhon tauolle 22.2.2021 saakka, sillä kerhoissa on mahdotonta pitää kiinni AVI:n linjauksen vaatimista 2 metrin turvaväleistä.

Päiväkerhot ja 1.-2. luokkaisten iltapäivätoiminta seuraavat kunnan varhaiskasvatukselle ja kouluille annettuja ohjeistuksia. Niiden toiminta jatkuu kuten aiemmin.

ma 5.10.2020 Tiukennuksia koronakäytäntöihin

Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä (yli 15 v 12.1.2021 alkaen yli 12v). Pyydämme osallistujia tuomaan tilaisuuteen oman maskin. Maskeja on jaossa myös seurakunnan tiloissa rajoitettu määrä ensisijaisesti heille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia maskia itse.

Perhekerhoissa ei toistaiseksi ole yhteisiä tarjoiluja. Voitte halutessanne ottaa mukaan omat eväät.