Kuvituskuva: kolme korona-virusta symboloivaa palloa, jotka väreiltään sininen, vihreä ja punainen

Koronaohjeistus Savonlinnan seurakunnan lapsityön toimintaan osallistuville

Päivitämme tänne uusimman tiedon, jos koronakäytäntömme muuttuvat. Tiedotamme tämän sivun päivityksistä lapsityön Facebook-sivuilla, eli ne kannattaa laittaa seurantaan.
Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyön Facebook-sivuille pääset tästä

Savonlinnan seurakunnan lapsityötä ovat päivä-, perhe- ja vauvakerhot sekä 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoiminta. Tältä sivulta löydät ajantasaiset tiedot koronakäytännöistämme. Sivua kannattaa seurata, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu em. toimintaan.

Seurakunnan ryhmissä noudatetaan koronan tuomia varotoimia. Muistutamme, että kerhoihin tullaan vain täysin terveinä.  Kädet pestään kerhoon tullessa ja lähtiessä, sekä tarvittaessa kerhon aikana.

ma 15.2.2021 Muutoksia seurakunnan lapsityön Koronaohjeistuksessa

AVI:n linjausta noudattaen seurakunnan kaiken kokoavan toiminnan tauko jatkuu 22.3.2021 saakka. Seurakunnan lapsityössä tämä tauko koskee päivä- ja perhekerhoja sekä vauvakerhoa.

1.-2. luokkaisten iltapäivätoiminta seuraa kunnan kouluille annettuja ohjeistuksia, niiden toiminta jatkuu kuten aiemmin.

ke 3.2.2021 Tiukennuksia koronakäytäntöihin

Seurakunnan kaikki kokoava toiminta jää tauolle 23.2.2021 asti. Seurakunnan lapsityössä tämä tarkoittaa päivä- ja perhekerhojen sekä vauvakerhon jäämistä tauolle. Myös Muumien hiihtokoulu joudutaan tältä vuodelta perumaan.

1.-2. luokkaisten iltapäivätoiminta seuraa kunnan kouluille annettuja ohjeistuksia, niiden toiminta jatkuu kuten aiemmin.

ma 25.1.2021 Tiukennuksia koronakäytäntöihin

Aluehallintavirasto on tiukentanut linjauksia yleisötilaisuuksien järjestämisestä 22.2.2021 saakka.

Seurakunnan koronavalmiusryhmä on AVI:n linjauksen perusteella päätynyt laittamaan perhekerhot ja vauvakerhon tauolle 22.2.2021 saakka, sillä kerhoissa on mahdotonta pitää kiinni AVI:n linjauksen vaatimista 2 metrin turvaväleistä.

Päiväkerhot ja 1.-2. luokkaisten iltapäivätoiminta seuraavat kunnan varhaiskasvatukselle ja kouluille annettuja ohjeistuksia. Niiden toiminta jatkuu kuten aiemmin.

ma 5.10.2020 Tiukennuksia koronakäytäntöihin

Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä (yli 15 v 12.1.2021 alken yli 12v). Pyydämme osallistujia tuomaan tilaisuuteen oman maskin. Maskeja on jaossa myös seurakunnan tiloissa rajoitettu määrä ensisijaisesti heille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia maskia itse.

Perhekerhoissa ei toistaiseksi ole yhteisiä tarjoiluja. Voitte halutessanne ottaa mukaan omat eväät.