Kesäkerho (1.-2. luokkalaisille)

Kesäkerho on 1.-2. luokkalaisille tarkoitettu kerho, joka sisältää monenlaista mukavaa kesäistä puuhailua sisällä ja ulkona.

Kerho toimii vuosittain kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen saakka (arkipäivisin klo 9-14). Kerhoon sisältyy lämmin ateria, josta peritään maksu.

Kerhotoiminnan ohjaajina ovat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka vastaavat kerhon sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta.

ILMOITTAUTUMINEN 1.-2.-luokkalaisten KESÄKERHOON

Kesäkerhoon ilmoittatumisaika on vuosittain maalis-huhtikuussa. Kesäkerhoon ilmoittautumisen tiedot ilmestyvät tälle sivulle, kun ilmoittautuminen on alkamassa!

Kesäkerhokuva
Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta