Kesäkerho (1.-2. luokkalaisille)

Kesäkerho on 1.-2. luokkalaisille tarkoitettu kerho, joka sisältää monenlaista mukavaa kesäistä puuhailua sisällä ja ulkona.

Kerho toimii vuosittain kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen saakka (arkipäivisin klo 9-14). Kerhoon sisältyy lämmin ateria, josta peritään maksu.

Kerhotoiminnan ohjaajina ovat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka vastaavat kerhon sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta.

ILMOITTAUTUMINEN 1.-2.-luokkalaisten KESÄKERHOON kesälle 2020

Miekkoniemen seurakuntakodilla ajalla ma 1.- to 18.6.2020

maanantaista perjantaihin klo 9-14. Lämmin ateria 4 euroa (laskutetaan osallistumispäivien mukaan).

Ilmoittautuminen 22.5. mennessä lapsityöntoimistoon savonlinnan.lapsityo@evl.fi  tai 044 776 8021.

HUOM! Paikkoja rajoitetusti! Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Noudatamme kerhojen järjestämisessä hallituksen ja kirkkohallituksen määräyksiä. Kerho toteutuu, mikäli 4.5. annetut linjaukset koronarajoitusten asteittaisesta purkamisesta eivät muutu.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.