Kesäkerho (1.-2. luokkalaisille)

Kesäkerho on 1.-2. luokkalaisille tarkoitettu kerho, joka sisältää monenlaista mukavaa kesäistä puuhailua sisällä ja ulkona.

Kerho toimii vuosittain kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen saakka (arkipäivisin klo 9-14). Kerhoon sisältyy lämmin ateria, josta peritään maksu.

Kerhotoiminnan ohjaajina ovat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka vastaavat kerhon sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta.

ILMOITTAUTUMINEN 1.-2.-luokkalaisten KESÄKERHOON

Miekkoniemen seurakuntakodilla ajalla ma 3.- to 20.6.2019

maanantaista perjantaihin klo 9-14. Lämmin ateria 4 euroa (laskutetaan osallistumispäivien mukaan).

Ilmoittautuminen 10.5. mennessä lapsityöntoimistoon 044 776 8021 tai savonlinnan.lapsityo@evl.fi

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta. EI TAVOITETTAVISSA puhelimitse eikä toimistolta MA ja TI iltapäivinä.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.