Kesätoimintaa isovanhemmille lapsenlapsien kanssa

Kesälle 2022 on tarjolla isovanhemmille lapsenlapsien kanssa niin leiri, kuin rantapäiväkin!

Leirillä isovanhemmat voivat tulla kokemaan kesäistä leirielämää lastenlastensa kanssa.
Rantapäivässä leikitään, uidaan, saunotaan ja vietetään piknikkiä yhdessä.

Lue tarkemmat ilmoittautumistiedot alta.

Leiri isovanhemmille lastenlasten kanssa

La 11.- su 12.6.2022 Hirvaslahden leirikeskuksessa (Kesäkodinkatu 16, Sln).
Leiri alkaa la 11.6. klo 10 ja päättyy su 12.6. klo 13.30.

Leirillä vietetään aikaa pääosin ulkona, kisaillaan, tehdään kädentöitä, lauletaan, leikitään, syödään hyvää ruokaa ja vietetään yhdessä kirkkohetki. Tervetuloa mukaan!

Hinnat:
Lapset (4v tai yli) 20€
Aikuiset 25€

Ilmoittautuminen 30.5. mennessä: savonlinnan.lapsityo@evl.fi tai p. 044 776 8021.

Ilmoittautumista varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

• Isovanhempien etu- ja sukunimet sekä osoite
  • lapsenlapsien etu- ja sukunimet, osoitteet sekä tiedon minkä ikäisiä ovat leirin aikana
  • Isovanhempien puhelinnumeron (yksi per perhe riittää)
  • osallistuvien lasten huoltajan/huoltajien (mikäli lapset eri perheistä) puhelinnumerot sekä heidän etu- ja sukunimi
  • ruoka-ainerajoitteet (eli nimi ja tieto mitä rajoitteita)

Huom. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilm. järjestyksessä.

Rantapäivä isovanhemmille lastenlasten kanssa

Kerimäen Tavisalossa (Kesäkodintie 32) ke 15.6. klo 13-16.

Tervetuloa rantapäivään leikkimään, uimaan, saunomaan ja piknikille siihen aikaan, kun itselle parhaiten sopii. Tarjolla juomista ja pientä purtavaa, lisäeväitä voi ottaa kotoa mukaan piknikin vietoa varten. Rantapäiviin ei ilmoittautumista, tule paikalle siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Rantapäivä on maksuton.

Perheille ja päiväkerholaisille suunnattujen kesätoimintojen tiedot löydät täältä>>>

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Varhaiskasvatuksen toimistossa MA, KE-PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.

Kerimäen kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kerimäen perhe- ja päiväkerho, Nousulan perhekerho, Perhekerhoissa kiertävä Kirkkomuskari