Vauvakerho

Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta. Äidille ja Isille vertaisseuran lisäksi kahvia ja pullaa.
Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton. Vauvakerho on tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Vauvakerho kokoontuu srk-keskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta, parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi.

Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Nousula

Nousulan perhekerho

Punkaharjun seurakuntatalo

Punkaharjun perhekerho

Kerimäen seurakuntakoti

Joulukuvaelma Kaikki on mahdollista!

Savonrannan näytelmäryhmän ja kirkkopiirin joulukiertueen ensimmäinen esitys: vierailu Kerimäen virkistyskerhossa. Tervetuloa!