Adventin äänenavaus

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonlinna

Perinteinen Adventin äänenavaus aloittaa joulunodotuksen kaupungissamme.

Lämpimasti tervetuloa Itä-Savo-lehden ja seurakunnan yhteiseen joulunavaustapahtumaan toivottamaan joulunaika tervetulleeksi yhdessä laulaen. Musiikista vastaa Savonlinna-Säämingin kirkkokuoro johtajanaan kanttori Katariina Kokkonen sekä Puhallinorkesteri Saimaa johtajanaan Teppo Hakkarainen. Tilaisuuden lopuksi Itä-Savo tarjoaa 500 annosta joulupuuroa.

Laulujen lomassa kirkkoherra Sammeli Juntunen jututtaa mielenkiintoisia savonlinnalaisia: Sammelin kanssa juttelemassa ja adventtikynttilöitä sytyttämässä Jorma Silvasti, Rahel Tariku ja Kimmo Käärmelahti.

Seurakunna lastenohjaajat askartelevat lasten kanssa jouluisia juttuja linja-autoaseman sisäpihan leikkinurkkauksessa klo 11.30 alkaen.

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonranta

Papin päivystys Savonrannalla

Tervetuloa tapaamaan Savonrannan pappia.

Kellarpellon seurakuntakoti

Arto Liukon yhteislaulutuokio